nieuws

Renovatie kantoorgebouw ASK Romein Malle is voltooid!

ASK Romein is klaar voor de toekomst! De afgelopen jaren groeide ons personeelsbestand zo sterk dat de huidige vestiging in Malle te klein werd. Als totaalbouwer steken we graag de handen uit de mouwen en voerden dan ook in eigen beheer de renovatie en uitbreiding van het bedrijfsgebouw uit.

We hebben onze eigen expertise verwerkt in dit vernieuwde kantoorgebouw. De primaire structuur bestaat uit stalen kokerkolommen die volgestort zijn met beton. Alle plafonds, technieken, binnenwanden, vloerbekledingen en meubels werden volledig vervangen en we integreerden op een subtiele manier een aantal bijzondere staaltoepassingen, zoals cortenstaalaccenten en details in ruw staal. Door de integratie van ledverlichting en de plaatsing van een warmtepomp voldoen we nu al aan de BEN-norm.

Een mooi Design & Build project met een doorgedreven detaillering en een hoge afwerkingsgraad, een ideaal visitekaartje voor ASK Romein!


TERUG


MEER NIEUWS

07-06-2018 | JOBDAG NEDERLAND 2018

Gek op staal of gebeten door de bouwmicrobe? Benieuwd hoe je toekomst er bij ons kan uitzien? Ontdek alle vacatures op o…

17-01-2018 | We bouwen een nieuw DC voor Hoogvliet te Bleiswijk (NL)

ASK Romein bouwt een duurzaam distributiecentrum van 55.000m² voor Hoogvliet in Bleiswijk (NL). Het DC wordt gebouw…

01-11-2017 | ASK Romein wint Gazellen Award (NL)

De stevige groei van ASK Romein werd bekroond met de FD Gazellen Award 2017!! We behaalden de 4de plaats in de categorie…