Wegbrug Wijnegem

Wegbrug Wijnegem

In Wijnegem wordt de brug over het Albertkanaal aan de Turnhoutsebaan vervangen. Dit is de laatste brug die vervangen wordt in het kader van de verhoging van de bruggen over het Albertkanaal. 

ASK Romein is verantwoordelijk voor de uitvoeringsstudie met betrekking tot de lasdetails en we staan eveneens in voor het fabriceren, conserveren, transporteren en monteren van de 88 meter lange brug tussen de pijlers van de wegbrug. 

Deze nieuwe wegbrug van ongeveer 1000 ton zal vanop onze site te Vlissingen in één geheel op pontons naar het werfterrein getransporteerd worden om daar op zijn definitieve locatie ingevaren te worden.

De nieuwe wegbrug van 118 meter lang wordt een stalen boogbrug met een aangepaste vormgeving die afgestemd is op de nabije omgeving. De boog is laag waardoor dat de brug een vierendeelwerking heeft.

Met dit project zetten we een mooie stap om ook in België uit te groeien tot een grote speler in de bruggenbouw. 💪🏼


TERUG


blank

MEER NIEUWS

Oplevering Verdion Roosendaal

11-01-2023 | Oplevering Verdion Roosendaal

Voor Verdion, vastgoedinvesteerder, -ontwikkelaar en -beheerder in de industriële en logistieke sector, bouwden we …

Man of Steel – Dirk Van Riet

06-01-2023 | Man of Steel – Dirk Van Riet

Dirk van Riet werkt al vijf jaar als werfleider bij ASK Romein Malle. Dit is zijn werkdag in een notendop! Voor Dirk be…

Op ASK Romein kan je rekenen!

03-01-2023 | Op ASK Romein kan je rekenen!

Bij ASK Romein investeren we volop in veiligheid en gezondheid op het werk. Door regelmatig opleidingen aan te bieden, g…