We zijn genomineerd! – Tekla Global BIM Awards 2022

We zijn genomineerd! – Tekla Global BIM Awards 2022

Vorig jaar mochten we met project AFAS Stadion de Construsoft BIM Award in de categorie Sport en Recreatie binnen de Benelux in de wacht slepen. Dit jaar gaan we een stapje verder want we zijn genomineerd voor de Tekla Global BIM Awards!

ASK Romein bouwde in samenwerking met BAM Bouwtechniek een nieuw dak voor het AFAS Stadion te Alkmaar (NL). Het paradepaardje vormt de 600 ton wegende megatruss met een lengte van 170 meter, een gigantische boogconstructie boven de Molenaar-tribune. 

Tijdens het engineeringsproces van deze megatruss hebben wij optimaal gebruikgemaakt van BIM. Een goede voorbereiding in combinatie met een duidelijke communicatie tussen alle projectbetrokkenen én een naadloze uitwisseling tussen de verschillende softwarepakketten, zorgden voor een project dat niet alleen visueel maar ook ontwerptechnisch zeer indrukwekkend is!

"ASK Romein used Trimble Connect to improve building safety with precise planning and communication between all project stakeholders."

Je kan stemmen tot en met 30 september via: https://www.tekla.com/bim-awards/afas-stadium

Dankzij jullie maken we opnieuw kans op deze mooie erkenning! Bedankt! 🤞


TERUG


blank

MEER NIEUWS

Internationale Dag van de Liefdadigheid

05-09-2022 | Internationale Dag van de Liefdadigheid

Corona, de oorlog in Oekraïne, verschillende aanslagen, … de afgelopen jaren hebben we al heel wat moeten in…

Jubilarissen Nederland

02-09-2022 | Jubilarissen Nederland

We vierden afgelopen weken opnieuw enkele jubilarissen in Nederland! Wilco, voorman fitter, is 25 jaar in dienst bij AS…

Drie nominaties voor de Nationale Staalbouwprijs!

30-08-2022 | Drie nominaties voor de Nationale Staalbouwprijs!

Maar liefst drie projecten waar ASK Romein aan heeft meegewerkt, zijn genomineerd om de Nationale Staalbouwprijs van 202…