Werkvoorbereider/Aankoper (Malle)

Als werkvoorbereider/aankoper ben je verantwoordelijk voor de vlekkeloze voorbereiding, aflevering en opvolging van projecten. Je vraagt offertes op en maakt prijsvergelijkingen. Je bewaakt voorraad en levertermijn. Daarnaast ben je een kei in onderhandelen over prijzen, levertijd, betalingsmethodes en bestellingen. Je gaat ook het proactief zoeken naar alternatieve leveranciers, je koopt bouwmaterialen aan op basis van bestel- en stuklijsten en informeert naar de meest gunstige prijzen bij geaccepteerde leveranciers en onderaannemers. Je hebt een daadkrachtige werkwijze en goede onderhandelingsvaardigheden.

Onze ideale kandidaat is technisch geschoold en heeft ervaring in een soortgelijke functie. Je kan zelfstandig werken op basis van eigen inzicht, ervaring en kennis, en deelt binnen dat kader de eigen werktijd in. 

Word jij onze nieuwe collega? Stuur je brief met cv naar Roger Vermeulen – r.vermeulen@ask-romein.com. Voor bijkomende info kan je contact opnemen met onze personeelsdienst op +32 (0)3 320 24 00.